De sociale kaart van Veere

De sociale kaart van Veere - U zoekt, wij vinden
Welzijn Veere
skip to Main Content

Welzijn Veere werkt verbindend en brengt mensen bij elkaar. Want we kunnen allemaal iets voor elkaar betekenen! We werken professioneel samen met vrijwilligers en leveren gedreven ondersteuning om bij te dragen aan het welzijn van alle burgers. Dat doen we hartelijk en warm. We zijn altijd dichtbij: present en toegankelijk in alle kernen van de Veerse samenleving.

Welzijn voor iedereen

Echt iets voor jou!

Wij zijn er voor je. Met ons kun je mee op leuke uitjes en je passie voor muziek ontdekken. Of het verschil maken, voor een ander. En met ons kun je écht praten. Als het goed gaat, maar ook als het niet goed gaat. Wij zijn er. Voor jou!

Lees meer…
Samen Sterk!

Je staat er middenin, in het leven! Studie, werk, (klein-)kinderen, mantelzorg én daarbij een actief, zinvol en gezond leven leiden. Lukt het even niet allemaal? Wij zijn er. Zeker ook voor jou!

Lees meer…
Doe mee!

Elkaar ontmoeten, samen eten, zingen, spelen, noem maar op. Welzijn Veere opent deuren, voor u.
Heeft u hulp nodig bij praktische zaken over wonen, welzijn en zorg. Fijn als we u daarbij mogen helpen!

Lees meer…

Laten we wel zijn:

Wij staan voor je klaar!

Heb jij behoefte aan contact? Lukt het je (even) niet om bepaalde klusjes te doen? Of maak je je zorgen om iemand?
Je kunt bij ons terecht! Je hoeft het niet alleen te doen!

Bootcamp Veere

Ben jij het binnen zitten ook beu?
GET UP & WORK-OUT! Doe mee met bootcamp!

Enquete Nationaal jaar van de Vrijwillige inzet

Het jaar 2021 is het Nationaal jaar van de Vrijwillige inzet.
Vrijwilligers zijn onmisbaar, juist in deze tijd en zeker ook in de toekomst.Doet u vrijwilligerswerk bij een organisatie in de Gemeente Veere?
Wilt u dan onderstaande enquête invullen? (Via de link)

Op de agenda

Benieuwd wat Welzijn Veere voor jou te bieden heeft aan (beweeg)activiteiten en ontmoetingen in je buurt, cursussen en workshops? Kijk dan snel in de agenda!

Bekijk de volledige agenda
QR-speurtocht voor jongeren
Vanaf maandag 22 februari start in heel de gemeente Veere een speurtocht voor jongeren. Voor deze speurtocht ga je het hele dorp rond en er zijn toffe prijzen te vinden!
ALLE VEERSE KERNEN
t/m zondag 21 maart
MA 22
Bootcamp Veere
Bootcamp Veere
VEERE
woensdag 10 maart
WO 10

Wintergames

Ook aankomende week staan er weer veel leuke en interessante activiteiten op de planning voor Veerse jongeren!
Lekker sportief doen tijdens de bootcamps, op pad voor een wel heel bijzondere speurtocht of maak je eigen mooiste grafittiekunstwerk. Het kan deze week allemaal!

Welzijn Veere zoekt een nieuw bestuurslid!

Welke betrokken, enthousiaste bestuurder wil zich inzetten voor het Welzijn van Veerse inwoners? Welzijn Veere werkt verbindend en brengt mensen bij elkaar. Want we kunnen allemaal iets voor elkaar betekenen! We werken professioneel samen met vrijwilligers!

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures Meld uw vacature aan

Dichtbij huis

Dertien kernen, dertien karakters. De gemeente Veere is veelzijdig en heeft veel te bieden. In alle kernen vind je een divers aanbod van verenigingen, bijzondere burgerinitiatieven, gezellige ontmoetingsactiviteiten én meer. Je moet het alleen wel weten te vinden. Daar helpen wij je graag bij! We kennen in jouw kern de vele activiteiten, leuke initiatieven en alle actieve, sociale inwoners die hieraan bijdragen. Kijk snel wat er in jouw kern te ontdekken is!

Wij werken aan welzijn

Meer over Welzijn Veere
Back To Top

sport doe mee!

Vind wat u zoekt

ADSV Dynamica

Dynamica is de Walcherse club voor atletiek, triatlon en nordic walking. Onze thuisbasis is de atletiekbaan en clubhuis bij het Vrijburgbad tussen Middelburg en Vlissingen, maar we trainen ook in de bossen en duinen. We hebben 650 leden van 5 tot 80+ die op wedstrijd of recreantenniveau de sport der sporten beoefenen.

Archipelschool De Golfslag

Archipelschool De Golfslag

Archipelschool De Lichtboei

Archipelschool De Lichtboei

Balletschool Isabelle Zwaan

Balletschool Isabelle Zwaan is een balletschool voor kinderen, tieners en volwassenen die als hobby of vooropleiding goede en verantwoorde danslessen willen volgen, hun lichaam in conditie willen houden, of heel veel dansplezier willen beleven. Er zijn lessen in Klassiek ballet, Jazzdans, Moderne dans en Show/Musical. Om het jaar geven we een grote voorstelling in de schouwburg te Middelburg.

Basketbal vereniging Souburg

Basketbal vereniging Souburg is een leuke en gezellige vereniging. We hebben veel jeugdleden,zowel jongens als meisjes in verschillende leeftijdscategorieën variërend van 6 tot 12 jaar. We trainen op de maandag,woensdag en donderdag. Daarnaast zijn de wedstrijden op de zaterdagochtend(om de week) dit is in toernooivorm. Ben je nieuwsgierig geworden, kom gerust een keer langs om te kijken/ mee te doen. Voor verdere informatie kijk op www.bvsouburg.nl

Bibliotheek Ger. Gem. Aagtekerke

Bibliotheek Ger. Gem. Aagtekerke

Bibliotheek Geref. Gem. Oostkapelle

Bibliotheek Geref. Gem. Oostkapelle

Bibliotheek Oostkapelle

Bibliotheek Oostkapelle

Brassband Apollo

Brassband Apollo

Brassband Crescendo

Brassband Crescendo

Bridgeclub Zoutelande

Bridgeclub Zoutelande

Budoverenging Tokyokai

Tokyokai is een afdeling van sportvereniging DOK Oostkapelle. Tokyokai is een judo en jiu jitsu vereniging voor jeugd en senioren.

Caesargym dames 60+ Oostkapelle

Wij zijn een gezellige en sportieve groep vrouwen van 60+. Elke maandagmorgen van 11.00-11.45 van september tot en met april werken we aan onze conditie met: Bewegen op muziek, een kort spel en spierversterkende oefeningen. Welkom!

Catclub Zeeland

Catamaranzeilen. Zeilles voor jeugd van 10 t/m 18 jaar op catamarans. Zeilles voor volwassenen die een eigen catamaran hebben. Catclub Zeeland is een unieke club in Nederland. We hebben een locatie aan het binnenwater (Veerse Meer bij " De Piet" ) en aan de Noordzee (Vrouwenpolder). Aan het Veerse Meer liggen ongeveer 75 catamarans en aan zee ongeveer 30. Bij Catclub Zeeland gaan gezelligheid, toeren en fanatiek wedstrijdzeilen hand in hand. Sinds enige jaren neemt ook het jeugdzeilen een grote vlucht.

Catclub Zeeland

Catclub Zeeland is een catamaranvereniging aan het Veerse Meer. Jeugdleden leren er in een goede sfeer veilig en zelfstandig (wedstrijd)zeilen.

CEVEGAVRO (seniorreizen)

CEVEGAVRO (seniorreizen)

Chr. Gem. Zangver. "Capella Veerensis"

Chr. Gem. Zangver. "Capella Veerensis"

Chr. Gem. Zangver. "Looft den Heere"

Chr. Gem. Zangver. "Looft den Heere"

Chr. Oranjevereniging Gapinge

Chr. Oranjevereniging Gapinge

Chr. Vrouwenkontaktgroep De Schakel, Koudekerke

Chr. Vrouwenkontaktgroep De Schakel, Koudekerke

Chr.Muziekver. Luctor et Emergo

Chr.Muziekver. Luctor et Emergo

Christelijke Bibliotheek Westkapelle

Christelijke Bibliotheek Westkapelle

ComitŽ rijtoer bejaarden Meliskerke

ComitŽ rijtoer bejaarden Meliskerke

Cordiaal 85

Cordiaal 85

Damclub Aagtekerke

Damclub Aagtekerke

Dance Invasion Domburg

Dansschool E-star

Dansschool E-star in Oostkapelle staat bekend om een divers aanbod van dansstijlen voor jong en oud, in lessen met een goede sfeer kunnen jongens en meiden vanaf 4 jaar bij ons veel leren.

De Magdalon

De Magdalon

Diaconie PKN

Diaconie PKN

DOK Oostkapelle badminton

Op de dinsdagavond is het van 18.35-19.35 uur training voor de jeugdleden. De training bestaat uit korte oefeningen, spelvormen en techniektraining. Sinds dit jaar kunnen de kinderen examen doen en badminton deeldiploma's halen. De diploma zijn er van deeldiploma 1 t/m 6 en een assistent-trainersdiploma. Deze diploma's zijn specifiek ontworpen voor de badmintonafdeling van DOK Oostkapelle. De leiding van de jeugd is in handen van Lianne Minderhoud. In 2016 zijn er zo'n 10 jeugdbadmintonners. In de vakanties is het meestal geen training, dit wordt bepaald in overleg met de groep.

Domburgsche Golfclub

De Domburgsche Golf heeft de enige échte linksbaan van Nederland. Hier kun je leren golfen of, als je al eerder gespeeld hebt, nóg beter leren golfen en zelf de baan ingaan. Golflessen worden gegeven door onze pro Niels Nijssen. Regelmatig worden wedstrijden georganiseerd. We zijn een club voor jong en oud.

Domburgse Reddingsbrigade

De Domburgse Reddingsbrigade is een sportieve vereniging waar we actief bezig zijn met zelfredzaamheid en het aanleren van reddingvaardigheden bij kinderen. Bij onze vereniging zwemmen elke woensdagavond van september tot eind april jongens en meiden vanaf 7 jaar (met minimaal B diploma). Op het moment dat je 13 jaar bent mag je als (junior) Lifeguard op het Banjaardstrand meehelpen.

Dorcas Hulp Nederland

Dorcas Hulp Nederland

Dorpsvereniging Koudekerke

Dorpsvereniging Koudekerke

E.H.B.O., Afd. Koudekerke

E.H.B.O., Afd. Koudekerke

E.H.B.O., Afd. Oostkapelle

E.H.B.O., Afd. Oostkapelle

E.H.B.O., Afd. Vrouwenpolder

E.H.B.O., Afd. Vrouwenpolder

EZRC Oemoemenoe

Wij horen vaak dat rugby heel hard en onveilig is, maar niets is minder waar. Respect, discipline en kameraadschap zijn kernwaarden die heel hoog in het vaandel staan bij de sport. Rugby is echt een sport voor jonge kinderen en dan zowel voor jongens als voor meisjes. Jonge kinderen willen graag stoeien en daar is in de rugby meer dan voldoende ruimte voor. Het zal u verbazen, maar rugby is niet voor niets de snelst groeiende sport van Nederland. Wij bieden uw kind een gezellige, sportieve en veilige omgeving om lekker te sporten en kennis te maken met rugby.

FysioFitness De Driehoek

FysioFitness De Driehoek " zet je in beweging": Fitnesstraining bij FysioFitness De Driehoek is zo opgezet, dat iedereen zijn / haar doelstelling kan bereiken. U kunt op een ontspannen manier trainen en onze instructeurs zorgen ervoor, dat u de maximale vooruitgang haalt. Sinds januari 2015 is FysioFitness De Driehoek uitgebreid met “De Loods”. In De Loods vinden de groepslessen spinnen, Driehoekpump, steps workout en functioneel trainen plaats. Functioneel trainen (FT) is nieuw binnen FysioFitness De Driehoek.

Galmgroep ÒTake it EasyÓ

Galmgroep ÒTake it EasyÓ

Galmgroep Vrouwenpolder

Galmgroep Vrouwenpolder

Galmproject Veere

Galmproject Veere

Gemeente Veere (zwembad de Goudvijver)

Zwemmen is de ideale sport en vrijetijdsbesteding voor jong en oud. Goed voor de gezondheid, gezellig en bij zwembad De Goudvijver lekker in de buitenlucht. Er zijn twee verwarmde baden en een peuterbad dat alleen open is op warme dagen. Zwembad De Goudvijver is een kleinschalig buitenbad middenin Serooskerke! Wij geven zwemles, aquajoggen en natuurlijk is het bad ook voor recreatief zwemmen geopend. We zijn 6 dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Het seizoen loopt dit jaar van 1 mei tot en met 16 september.

Gymnastiekvereniging Hygiëa

Gymnastiekvereniging Hygiëa is in 1954 opgericht en is sindsdien een bloeiende vereniging. De vereniging telt op dit moment ruim 250 leden. De lessen variëren van peutergym tot meisjesjazz en van jongensgym tot stepaerobics en pilates. Hygiëa heeft een trouwe groep met trainers en een hecht bestuur. Uiteraard is er ook tijd voor ander vermaak zoals een uitvoering, jeugdkamp, disco en wedstrijden.

Gymvereniging Koudekerke

Gymvereniging Koudekerke is een recreatieve vereniging met ruimte voor de wedstrijd turngroep. GVK is laagdrempelig en kent een gevarieerd lesaanbod van kleutergym, turnen, aerobics en volleybal.

Harmonie Voorwaarts

Harmonie Voorwaarts

Hockey Club Walcheren

Hockey Club Walcheren biedt trainingen aan voor alle doelgroepen in de samenleving. Vanaf het seizoen 2017-2018 is het mogelijk om al vanaf 4-jarige leeftijd te komen hockeyen bij onze verenging. Uiteraard bieden wij ook competitie aan. Maar ook trainingsgroepen voor studenten, trimmers en veteranen zijn actief op Sportpark Vrijburg. Op de vrijdagavond is er ook een G-hockey groep actief voor leden met een geestelijke beperking.

Home-Start Wacheren

Home-Start Walcheren is een project waarbij gezinnen met jonge kinderen worden ondersteund door een vrijwilliger. De vrijwilliger gaat een dagdeel in de week op bezoek bij een gezin waaraan hij/zij is gekoppeld. Afhankelijk van de hulpvraag van de ouders probeert de vrijwilliger het gezin te ondersteunen. Deze vragen zijn heel divers en zijn leidend in de ondersteuning. De ouders houden de regie. Het gaat dan bijvoorbeeld om het bieden van een luisterend oor, het geven van tips bij de opvoeding, maar ook gezellige dingen doen zodat iedereen een leuke middag heeft gehad.

Humanitas afdeling Zeeland

Humanitas Zeeland is een afdeling van de landelijke vereniging Humanitas. Met een eigen Zeeuws bestuur, coördinatoren en vrijwilligers, organiseren we projecten die aansluiten bij de lokale Zeeuwse behoefte. Dit varieert van administratieve ondersteuning van mensen die het even zelf niet meer overzien tot opvoedondersteuning van jonge gezinnen of het organiseren van onvergetelijke vakanties voor kinderen die zelden op vakantie kunnen.

IJsclub Veere

IJsclub Veere

Indigo Preventie

Indigo Preventie

Interkerkelijke Jeugdcentrale Serooskerke

Interkerkelijke Jeugdcentrale Serooskerke

Jeugdkoor "Klein Gloria"

Jeugdkoor "Klein Gloria"

Jeugdraad Grijpskerke (Protestantse)

Jeugdraad Grijpskerke (Protestantse)

Jeugdvereniging 16+ Ger. Gemeente

Jeugdvereniging 16+ Ger. Gemeente

Jongerenkoor "Het Kleinood"

Jongerenkoor "Het Kleinood"

K.v. Seolto

Wij zijn de korfbalvereniging van Vlissingen. We vinden het belangrijk dat kinderen sporten en ook zeker plezier beleven in sport en bewegen. Naast het deelnemen aan de trainingen en wedstrijden worden er ook leuke activiteiten georganiseerd voor onze jeugdleden.

KNRM Westkapelle

KNRM Westkapelle

Koersbal Koudekerke

Wij spelen koersbal op de maandag en de woensdagmiddag. Het is een balsport die binnen gespeeld word op een mat van 10 bij 2 meter. Ons doel is om personen ouder dan 55 sportief bezig te houden, ook de sociale contacten zijn zeer belangrijk. Het is een eenvoudige bezigheid in een gezellige sfeer, waar ieder die nog mobiel is aan kan deelnemen. Kom een keer langs om het te bekijken.

Korfbalvereniging Stormvogels

Kofbalvereniging Stormvogels is een gezellige vereniging met korfbalactiviteiten voor iedereen vanaf 3 jaar. Naast de korfbalafdeling hebben wij ook een bloeiende Kombifitafdeling voor40-plussers die graag lekker willen bewegen, maar niet willen korfballen. Onze accommodatie is gelegen aan Sportpark de Prelaat in Westkapelle. Je kunt ons daar vinden van half maart tot half oktober. In de winterperiode trainen en spelen we in sportzaal De Bellink en sportzaal De Couburg. Naast de sportactiviteiten worden er diverse evenementen georganiseerd voor jong en oud.

Koudekerkse Biljartvereniging KBV

Koudekerkse Biljartvereniging KBV

KV ONDO

Korfbalvereniging ONDO is een gezellige, leuke en bloeiende vereniging die inmiddels bijna 60 jaar bestaat. Momenteel heeft onze vereniging bijna 300 leden die elke week trainen, spelen en fun hebben! Al onze ploegen worden getraind door minimaal twee enthousiaste vrijwilligers, van jong tot oud! De thuiswedstrijden van KV ONDO worden in de zomer gespeeld op de velden van Sportpark ‘De Brigge’ in Sint Laurens. In de winter spelen wij binnen in sporthal ‘De Sprong’ in Middelburg.

Leesver. der Geref. Gemeente te Melisk.

Leesver. der Geref. Gemeente te Melisk.

LR en PC De Gouwe Reijers

LR en PC De Gouwe Reijers

LR en PC Oranjezon

LR en PC Oranjezon

LTC De Sprink

LTC De Sprink

LTC de Stoof

Tennisvereniging

LTC Domburg

L.T.C. Domburg is één van de oudste tennisverenigingen in Zeeland en is een vereniging die zich voornamelijk recreatief bezighoudt met tennis. Wij hebben een open sfeer waar leden zich welkom voelen.

MBvO Koudekerke

MBvO Koudekerke

Meer bewegen voor ouderen Koudekerke

Wij zijn een gezellige en sportieve groep vrouwen van 60+. Elke maandagmorgen van 9.15 tot 10.15 van september tot en met juni werken we aan onze conditie met: Bewegen op muziek, een spelvormen en spierversterkende oefeningen. Welkom!

Meisjes voetbal bij V.C.K. in Koudekerke

V.C.K. is een voetbalvereniging voor jong en oud. V.C.K. beschikt over veel jeugd, zowel jongens als meisjes, in alle leeftijdscategorieën. Op maandag en woensdag trainen de meisjes van VCK MO13 onder begeleiding van enthousiaste trainers. Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar meisjes die het leuk vinden om te voetballen en bieden wij een aantal proeftrainingen aan!

Ben jij 11, 12 of 13 jaar geef je dan snel op!

Mondharmonicaclub De Krekels

Mondharmonicaclub De Krekels

Museum Terra Maris

Museum Terra Maris

Muziekver. Veere's Genoegen

Muziekver. Veere's Genoegen

Muziekvereniging E.M.M.

Muziekvereniging E.M.M.

Muziekvereniging O.K.K. e.a.

Muziekvereniging O.K.K. e.a.

Ned. Bond van Plattelandsvr. Westkapelle

Ned. Bond van Plattelandsvr. Westkapelle

Nederlandse Vereniging tot Bescherming van Dieren

Nederlandse Vereniging tot Bescherming van Dieren

Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen

Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen

Novib en Amnesty groep

Novib en Amnesty groep

Oranjevereniging Aagtekerke

Oranjevereniging Aagtekerke

Oranjevereniging Biggekerke

Oranjevereniging Biggekerke

Oranjevereniging Grijpskerke

Oranjevereniging Grijpskerke

Oranjevereniging Meliskerke

Oranjevereniging Meliskerke

Oranjevereniging Oostkapelle

Oranjevereniging Oostkapelle

Oranjevereniging Serooskerke

Oranjevereniging Serooskerke

Oranjevereniging Veere

Oranjevereniging Veere

Oranjevereniging Westkapelle

Oranjevereniging Westkapelle

Oranjevereniging Zoutelande

Oranjevereniging Zoutelande

Ouderenreis Oostkapelle

Ouderenreis Oostkapelle

Ouderenreis Zoutelande

Ouderenreis Zoutelande

Passage, afd. Biggekerke e.a.

Passage, afd. Biggekerke e.a.

Passage, afd. Grijpskerke

Passage, afd. Grijpskerke

Passage, afd. Meliskerke

Passage, afd. Meliskerke

Passage, afd. Serooskerke

Passage, afd. Serooskerke

Passage, afd. Veere

Passage, afd. Veere

Passage, afd. Vrouwenpolder

Passage, afd. Vrouwenpolder

Passage, afd. Westkapelle

Passage, afd. Westkapelle

PCOB afd. Serooskerke

PCOB afd. Serooskerke

Popkoor Sing@Sea

Popkoor Sing@Sea

Prot. Gemeente Oostkapelle (clubwerk)

Prot. Gemeente Oostkapelle (clubwerk)

Prot. Gemeente Oostkapelle (jeugdkamp)

Prot. Gemeente Oostkapelle (jeugdkamp)

Prot. Gemeente Westkapelle

Prot. Gemeente Westkapelle

Prot. Gemeente Zoutelande

Prot. Gemeente Zoutelande

Protestantse Gemeente Serooskerke

Protestantse Gemeente Serooskerke

Protestantse Gemeente Westkapelle

Protestantse Gemeente Westkapelle

Protestantse Jeugdraad Grijpskerke

Protestantse Jeugdraad Grijpskerke

Regiowerkgroep Ringrijdersver. Gemeente Veere

Regiowerkgroep Ringrijdersver. Gemeente Veere

RK gemengd koor "Cantate Domino"

RK gemengd koor "Cantate Domino"

Rode Kruis afd. Walcheren

Rode Kruis afd. Walcheren

Ruitervereniging SŽ-Ros

Ruitervereniging SŽ-Ros

Schaakvereniging Koudekerke

Schaakvereniging Koudekerke

Schaats- en SkeelerClub de Poel

SSC de Poel is sinds 1928 DE Schaats- en Skeeler Club van Zeeland. In de winter schaatsen wij in Breda en skeeleren we in de oude sporthal aan de Nassaulaan in Middelburg. In de zomer kun je bij ons zowel indoor (Nassaulaan Middelburg; elke woensdag 18:30 – 20 uur) als buiten (John Lennonlaan Goes, maandag 18:45 – 20 uur) skeeleren. Inline skaten of skeeleren is in de laatste jaren uitgegroeid tot een mondiale sport. Toppers als Ronald en Michel Mulder, Bart Swings en Jan Blokhuizen verruilen ’s zomers de schaatsen voor wieltjes.

Schietvereniging De Treffers

Schietvereniging De Treffers

Schietvereniging Domburg

Het bevorderen van het schijfschieten met klein kaliber (pistool/geweer/karabijn) door middel van oefeningen en wedstrijden.

Schietvereniging Meliskerke

Schietvereniging Meliskerke

Scouting de Valkeniers

Scouting groep De Valkeniers is dé enige en dé leukste scouting groep in de gemeente Veere.

 

Seniorensoos Gapinge

Seniorensoos Gapinge

Serooskerkse biljartvereniging

Serooskerkse biljartvereniging

Shantykoor Het Veerse Scheepstuig

Shantykoor Het Veerse Scheepstuig

Slachtofferhulp Nederland,werkgebied Zuidwest

Slachtofferhulp Nederland,werkgebied Zuidwest

Soci‘teit Ter Gapinge

Soci‘teit Ter Gapinge

Soos Grijpskerke

Soos Grijpskerke

Speeltuinvereniging Aagtekerke

Speeltuinvereniging Aagtekerke

Speeltuinvereniging Biggekerke

Speeltuinvereniging Biggekerke

Speeltuinvereniging Grijpskerke

Speeltuinvereniging Grijpskerke

Sport Vereniging Serooskerke

Peuterdans, kleuterdans, Kleutergym, Turnen Meisjes & Jongens, Streetdance, Moderne dans, Ballet, Steps, Dansfitness en Volleybal

Sportdorp Oostkapelle

Sportdorp Oostkapelle is een samenwerkingsverband tussen de sportverenigingen 
(VVO, LTC De Sprink en SV DOK), de basisscholen (De Lispeltuut en De Eben Haëzerschool), Dorpsraad Oostkapelle, Stichting Welzijn Veere en gemeente Veere. 
Samen proberen we steeds beter aan te sluiten bij de sportbehoefte van onze inwoners en gasten. 
Dit heeft afgelopen jaren onder andere geleid tot uitbreiding van ons wekelijkse sportaanbod en jaarlijks terugkerende sportactiviteiten.

Sportvereniging Aagtekerke

Sámen het lijf in beweging zetten. Dat is het nuttige met het aangename combineren. In de gymzaal van Aagtekerke wordt recreatief gesport door jong en oud. Loop gerust eens binnen.

Sportvereniging Aagtekerke - voor iedereen!

sportvereniging DOK

Sportvereniging DOK is een omnivereniging met drie afdelingen, gymnastiek, judo en badminton. Alles vindt plaats in Sporthal de Halve Maan.

Sportvereniging Serooskerke

Sportvereniging Serooskerke

Sportvereniging Willebrord

Een brede sportvereniging in Zoutelande die sporten aanbiedt voor jong en oud: Peutergym, Kleutergym, Turnen, Jazz, Judo, Jiu Jitsu, Loopgroep en Sportief Fit.

Sprankel aan zee - Yoga Pilates en Dans

Dru yogalessen, Yin yogalessen en PIlateslessen geven. Daarnaast ook dansimprovisatie (vrij dansen).

Stg. Polderhuis

Stg. Polderhuis

Stichting Art and Performance

Stichting Art and Performance

Stichting Bazaar Grijpskerke

Stichting Bazaar Grijpskerke

Stichting Cultuurbehoud Westkapelle

Stichting Cultuurbehoud Westkapelle

Stichting Delta Cultureel (Schotse Huizen)

Stichting Delta Cultureel (Schotse Huizen)

Stichting Het Gilde Walcheren

Stichting Het Gilde Walcheren

Stichting Het Zeeuwse Orkest

Stichting Het Zeeuwse Orkest

Stichting Hulp aan Roemenie

Stichting Hulp aan Roemenie

Stichting Jazz by the Sea

Stichting Jazz by the Sea

Stichting Kinderopvang Walcheren

Stichting Kinderopvang Walcheren

Stichting Kunsteducatie Walcheren

Stichting Kunsteducatie Walcheren

Stichting Leergeld Walcheren

Stichting Leergeld Walcheren

Stichting Manteling

Stichting Manteling

Stichting Media Walcheren

Stichting Media Walcheren

Stichting MuziekPodium Zeeland

Stichting MuziekPodium Zeeland

Stichting Present Walcheren

Stichting Present Walcheren

Stichting Promotie Beachvolleybal Zeeland

Stichting Promotie Beachvolleybal Zeeland wil in onze strandrijke provincie de sport beachvolleybal promoten. Dit doet zij door het geven van trainingen, aanbieden van clinics voor scholen en het organiseren van jeugdtoernooien.

Stichting Theaterproductiehuis Zeelandia

Stichting Theaterproductiehuis Zeelandia

Stichting Tsjernobylkinderen Vrouwenpolder

Stichting Tsjernobylkinderen Vrouwenpolder

Stichting Vakanties Minima Walcheren

Stichting Vakanties Minima Walcheren organiseert jaarlijks vakantiereizen voor de sociaal economische minima op Walcheren. 

Stichting Viering Koninginnedag Domburg

Stichting Viering Koninginnedag Domburg

Stichting VluchtelingenWerk Zeeland

Stichting VluchtelingenWerk Zeeland

Stichting Voedselbank Walcheren

Stichting Voedselbank Walcheren

Stichting Vogel- en Zoogdieropvang Zeeland

Stichting Vogel- en Zoogdieropvang Zeeland

Stichting Wandelen Oostkapelle

Bevorderen van de wandelsport en het organiseren van wandelsportevenementen

Stichting Welzijn Veere

Stichting Welzijn Veere is een zelfstandige, professionele organisatie. Wij gaan en staan voor een veerkrachtige en saamhorige Veerse samenleving, waar jong tot oud meetelt en op eigen wijze kan meedoen.

Stichting Welzijn Veere

Stichting Welzijn Veere is een zelfstandige, professionele welzijnsorganisatie. Wij gaan en staan voor een veerkrachtige en saamhorige Veerse samenleving, waar jong tot oud meetelt en op eigen wijze kan meedoen.

Voor Jongeren:

Jeugdhonken, Straathoekwerk, Veilighonken, Jeugdraad Veere, PodiumZ

Senioren:

Welzijnsactiviteiten, Maaltijdservice, Opplussen, Cursussen

Vrijwilligers:

Stichting Werkgroep Gehandicapten Walcheren

Stichting Werkgroep Gehandicapten Walcheren

Stichting Zeeuwse Volksuniversiteit

Stichting Zeeuwse Volksuniversiteit

Surfschool Sportshop Domburg

Onze hoofdactiviteit is het geven van golfsurflessen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor huur van materiaal voor het golfsurfen en huur van materialen als stand-up paddleboards, kajaks, bodyboards, skimboards en wetsuits.

SV DUO

SV DUO verzorgt in Grijpskerke sportlessen in gymzaal Nimmerdor. Deze sporten kun je bij SV DUO beoefenen: turnen - streetdance- peuter/kleutergym-aerobics

SV Willebrord

Sportvereniging Willebrord te Zoutelande. Wij bieden verschillende sporten aan voor jong en oud.

Taekwondo ver. zelfverd. Koudekerke

Taekwondo is een stijlvolle en veelzijdige vecht- verdediging sport. Taekwondo leent zich dan ook uitstekend voor het verbeteren van de lichamelijke conditie én het zelfvertrouwen. Iedereen kan de taekwondo-technieken leren en in de praktijk beoefenen. In het jaar 2000 heeft taekwondo de Olympische status gekregen. Ben je op zoek naar een uitdagende sport waardoor je mentaal en fysiek fris blijft het zelfvertrouwen toeneemt? Houd je van individuele uitdagingen, maar spreekt sporten in teamverband je ook aan of wil je je als persoon verder ontwikkelen én nieuwe mensen ontmoeten?

Tafeltennisvereniging Big Smash

Tafeltennisvereniging Big Smash

Teken- en Schilderclub Westkapelle

Teken- en Schilderclub Westkapelle

Tennis Club Vrouwenpolder

Tennislessen voor jeugd en volwassenen, Tossavonden, Gezellige toernooitjes, Competitie, Aangesloten bij de KNLTB

Tennis Vereniging Veere

Bij de vereniging kan op alle niveaus getennist worden. We beschikken over 3 verlichte kunstgrasbanen, zodat het hele jaar - zomer en winter en overdag en 's-avonds - getennist kan worden. Bovendien hebben we een mini-baan voor de allerkleinsten. Naast het tennis is ook het sociale aspect van groot belang bij de vereniging. We proberen dan ook altijd leuke evenementen te organiseren naast de tennis. Jaarlijks organiseren we het KNLTB toernooi TV VEERE OPEN met een groot aantal deelnemers van andere verenigingen.

Tennisclub Walcheren

Een nieuwe naam en een nieuw logo! Tennisvereniging Mariekerke is Tennisclub Walcheren geworden. Een gezellige kleinschalige club met 3 moderne kunstgrasbanen, centraal gelegen op Walcheren. Met alle voorzieningen die horen bij een eigentijdse vereniging, zoals wifi, led-verlichting en een mooi clubhuis. Naast recreatief tennissen met andere leden, kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten. U kunt zich inschrijven voor de KNLTB competitie of de dorpencompetitie

tennisschoolreneflohil

Ik verzorg de tennislessen bij LTC De Sprink

Tennisvereniging De Golfbreker

Tennisvereniging De Golfbreker

Terre des Hommes

Terre des Hommes

Toneelclub Serooskerke

Toneelclub Serooskerke

Trimgroep Biggekerke

Trimgroep Biggekerke

Trimgroep Biggekerke

Wij zijn een groep enthousiaste mensen (vanaf 18 jaar tot ......) die het leuk vinden om samen een uurtje lekker in beweging te zijn. Fanatiek maar vooral gezellig. We beginnen met wat opwarmen en eindigen met een balspel. Daar tussen doen we van alles en nog wat. Elke week is anders. Dit alles onder deskundige leiding. Ons motto is: "alles mag, niets moet". Wij gebruiken tijdelijk de gymzaal in Zoutelande (naast de Emté) omdat het gebouw waar we in Biggekerke altijd gebruik van maakten plaats maakt voor een nieuw multifunctionele accomodatie.

TTCM

Tafeltennis

Urban-Heroes

Ontwikkelen van websites

Voetbal Combinatie Koudekerke (VCK)

VCK is een gezellige voetbalvereniging! Op onze vereniging zijn alle leeftijdscategorieën vertegenwoordigd, van de mini’s tot senioren. De trainingen voor de jeugd worden door enthousiaste trainers verzorgd. In een groot aantal leeftijdscategorieën hebben we ook meisjesteams. Daarnaast hebben we bij de senioren een 45+ team en een dames trainingsgroep. We beschikken over een accommodatie met goede faciliteiten zoals kunstgras. Naast trainingen en wedstrijden worden er op onze vereniging ook allerlei andere gezellige evenementen georganiseerd.

Voetbal Vereniging Domburg

Voetbalvereniging “Domburg” is een zaterdag voetbalvereniging met veel jeugd-leden (jongens én meisjes) in bijna alle leeftijdscategorieën en beschikt over goede faciliteiten.

De trainingen worden verzorgd door enthousiaste trainers, die proberen om het voetbalspel (én de spelregels) op een plezierige manier uit te leggen.

De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld.
Onze voetbalvelden zijn te vinden op Sportpark “Oosterloo”, Roosjesweg 12 (tussen Domburg en Aagtekerke).

 

Voetbal Vereniging Oostkapelle (VVO)

Voetbalvereniging Oostkapelle organiseert voetbaltrainingen voor jong en oud. Op onze vereniging zijn alle leeftijdscategorieën vertegenwoordigd, van mini's tot senioren. Alle teams spelen mee in de competitie en spelen op zaterdag wedstrijden. Naast trainingen en wedstrijden worden er op onze vereniging ook allerlei andere gezellige evenementen georganiseerd.

Voetbalvereniging De Meeuwen

Voetbalvereniging De Meeuwen

Voetbalvereniging de Meeuwen Zoutelande

VV De Meeuwen

Voetbalvereniging Veere

Voetbalvereniging Veere is een gezellige, kleine vereniging. De jongens en meisjes spelen samen in een team, maar we hebben ook een meidenteam onder de elf jaar. De trainingen worden verzorgd door enthousiaste trainers, die proberen het spelletje op een leuke manier uit te leggen. Onze wedstrijden worden op zaterdag gespeeld, op de velden van ons sportpark aan de Bieweg 3 in Veere.

Voetbalvereniging vv Serooskerke

Wij zijn een voetbalvereniging waar iedereen ongeacht de leeftijd welkom is voor een stukje ontspanning/ gezelligheid en sportief bezig wilt zijn.

Volksdansgroep Vrouwenpolder

Wij beoefenen het volksdansen onder leiding van een deskundige lerares en zijn een groep enthousiaste dames, heren zijn ook welkom. Wij zijn een groep in de leeftijd van ongeveer 50 tot in de negentig jaar. Wij dansen met behulp van muziek uit vele landen. Ook het sociale aspect speelt een belangrijke rol. Kom eens vrijblijvend kijken en/of meedoen. U bent van harte welkom. Wij dansen op maandagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur in het Verenigingsgebouw van Vrouwenpolder

volksdansgroep westkapelle

Wij dansen iedere vrijdagochtend van 9 tot 10 uur in Westkapelle Herrijst . Leuke moderne muziek , onder leiding van een gediplomeerd lerares. Het gaat om de gezelligheid. Na een kopje koffie kunt U als U dat wilt nog een uurtje line-dansen.

Vrienden van Tinca

Vrienden van Tinca

VrijwilligersCentrale Schouwen-Duiveland

VrijwilligersCentrale Schouwen-Duiveland

Vrijwilligerscentrale Walcheren

Vrijwilligerscentrale Walcheren

Vrijwilligershuis Borsele

Vrijwilligershuis Borsele

Vrouwen van Nu

Vrouwen van Nu

VV de Noormannen

De Noormannen is een voetbalvereniging in Westkapelle. De vereniging heeft drie seniorenteams, een damesteam en zeven jeugdteams.

VV de Noormannen

VV de Noormannen is een voetbalvereniging met 4 seniorenteams en 6 jeugdteams. Gezelligheid en plezier staat voorop, maar het 1e team is een prestatief team. Er spelen  zowel jongens en meisjes in de jeugd. Er worden naast de reguliere trainingen en wedstrijden allerlei leuke evenementen georganiseerd, voor zowel de jeugd als senioren. Dat gaat van gastlessen op scholen en tournooien in de vakanties tot discozwemmen en speurtochten. 

Walchers Platform voor de minima

Walchers Platform voor de minima

Watersportvereniging Arne

Watersportvereniging Arne

Wereldwinkel Bigg-Westk-Zoutel

Wereldwinkel Bigg-Westk-Zoutel

Wereldwinkel Serooskerke

Wereldwinkel Serooskerke

Wijkvereniging Zanddijk/Veere

Wijkvereniging Zanddijk/Veere

Woord & Daad ComitŽ Walcheren (Arnemuiden)

Woord & Daad ComitŽ Walcheren (Arnemuiden)

Yoga Domburg

Yoga lessen in het Schuttershof in Domburg en privé lessen aan huis.

Z&PC De Zeeuwse Kust

Z&PC-DZK is een semiprofessioneel georganiseerde zwem- en waterpolovereniging uit het Stadsgewest Middelburg -Vlissingen. Zwem en Polo Vereniging De Zeeuwse Kust streeft na om al haar zwemmers de mogelijkheid te bieden om hun maximaal individueel resultaat (MIR) te behalen, zowel als persoon als atleet. Wij begrijpen dat winnen veel meer is dan iemands plaats aan de finish van een race of het resultaat van een wedstrijd. We zijn daarom toegewijd aan het helpen om onze leden te laten groeien in karakter, lichamelijke ontwikkeling en hun (sociale) vaardigheden.

Zaalvoetbalvereniging Westkapelle/Zoutelande

Zaalvoetbalvereniging Westkapelle/Zoutelande

Zangvereniging "Nut en Genoegen"

Zangvereniging "Nut en Genoegen"

Zeilverenigingen Veerse Meer

Drie zeilverenigingen rond het Veerse Meer werken samen met als doel het promoten van de watersport. De verschillende verenigingen bieden zeillessen aan in diverse boten. Zeilen kun je doen op verschillende manieren. Van gezellig en rustig een stukje varen met vriendjes of familie en onderweg picknicken op een eilandje tot fanatiek wedstrijdzeilen in een hele snelle boot. Tijdens SportDoeMee! kunnen lagere school leerlingen kennis maken met de verschillende takken van de zeilsport.

Zendingscie Geref. Gem. "Woord en Daad" (Oostk.)

Zendingscie Geref. Gem. "Woord en Daad" (Oostk.)

Zwem- en Polovereniging De Zeeuwse Kust

De vereniging biedt een breed scala aan opleidingen op het gebied van wedstrijdzwemmen en waterpolo voor zwemmers vanaf 6 jaar met minimaal een Nationaal zwemdiploma A. Er is geen maximale leeftijd om lid te worden! Wij geloven dat zwemmen een positieve, uitdagende en lonende ervaring moet zijn voor alle betrokkenen. Daarbij zijn vertrouwen in eigen kunnen, respect, persoonlijke verantwoordelijkheid en sportiviteit belangrijke waarden. Het allerbelangrijkste echter is dat zwemmers plezier hebben in hun sport.

Zwemschool Domburg

We leiden kinderen vanaf 5 jaar op tot het zwemabc. We geven doelgroepen les zoals aquajoggen, fiftyfit reumazwemmen, aquafitness en aquabootcamp. Ook geven we babyzwemmen. Dus van baby tot en met 50 plus kunt u zwemmen bij Zwemschool Domburg.

ZWO Werkgroep Aagtekerke

ZWO Werkgroep Aagtekerke