Fitness

Dansfitness low impact

Dans Fitness low impact heeft een rustiger tempo dan gewoon dans fitness en is bedoeld voor iedereen die niet zo intensief kan/wil sporten, maar wel lekker wil bewegen.

Dansen zorgt voor een beter uithoudingsvermogen, een gezond Lichaam en een scherpe geest.

Een uur lang doen we oefeningen op fijne muziek. De bewegingen worden steeds stapsgewijs uitgelegd en je hoeft dus geen dans achtergrond te hebben om deel te kunnen nemen.

 

Dansfitness

Dans Fitness een goede combinatie en een heerlijke workout voor een goede body en conditie. Wie wil er nu niet fit worden door te dansen?

Een uur lang doen we fitness oefeningen op fijne muziek. Je verbrandt calorieën door de snelle bewegingen en hebt tegelijkertijd plezier in het bewegen op de muziek.

De pasjes worden steeds stapsgewijs uitgelegd en je hoeft dus geen dans achtergrond te hebben om deel te kunnen nemen.

Functioneel Trainen senioren

Krachttraining de nieuwe gym

Bewegen is voor senioren erg belangrijk. Het houdt het lichaam soepel en vitaal. Het belang van krachttraining – uiteraard op uw eigen niveau – wordt hierbij nog wel eens onderschat. Het voorkomt spierverlies, houdt uw lichaam sterk en zorgt ervoor dat u gezonder en fitter wordt. Daarnaast is het gewoon leuk om te doen. Niet alleen tijdens het uitvoeren van de oefeningen zult u plezier beleven, maar vooral ook tijdens het ontdekken dat u daadwerkelijk sterker wordt en meer kunt. Dit geeft enorm veel voldoening en energie.

 

Abonneren op RSS - Fitness