Westkapelle

Turnen of dansen in Westkapelle!

Op de rekstok als Epke? Of dansen als Lady Gaga?
Kom dan dansen of turnen bij Hygiëa. Je krijgt zowel jazzdans als stukjes streetdance. Kom je liever gymmen? Dan leer je springen op een grote trampoline en de airtumbling (een lang springkussen). Maar ook op de brug, ringen en balk leer je de leukste kunstjes.  Dit doe je samen met klasgenootjes in de gymzaal.
Kom je gezellig meedoen? Dat kan van maandag 8 tot en met zaterdag 20 mei!

Korfballen bij een jeugdteam van KV Stormvogels Westkapelle

Korfbalvereniging Stormvogels is een superleuke sport-vereniging in Westkapelle. Zowel jongens als meisjes kunnen lid worden, want korfbal is de enige gemengde sport van de wereld! Naast leden uit Westkapelle zijn er ook jeugdleden uit Aagtekerke, Zoutelande en Domburg lid van de vereniging. Het korfbalseizoen kent 2 competities: een veld- en een zaal- competitie. In de wintermaanden wordt er in de zaal gespeeld en getraind. In het voor- en najaar wordt er buiten gekorfbald. Ons eigen nieuwe kunstgras korfbalveld ligt aan de Domineeshofweg, Westkapelle.

Korfbaltraining voor jongens en meisjes van 12 - 18 jaar

Je mag meetrainen met de korfbaltraining van één van de jeugdteams van KV Stormvogels uit Westkapelle. Korfbal is de enige gemengde sport ter wereld en kent een aparte winter- (zaal) en voor- en najaarscompetitie (veld). KV Stormvogels is een gezellige vereniging voor de hele familie die naast de korfbal en Kombifit geregeld leuke activiteiten organiseert.

KombiFit fietsgroep 40+

Vanaf de zomertijd, als dus de avonden weer langer worden, start de Stormvogels Kombifit- fietsploeg haar activiteiten. Op de donderdag wordt er op racefietsen een rondje Walcheren gereden. De afstand bedraagt plm. 50 km en de gemiddelde snelheid plm. 29 km/per uur. Vertrek om 19.15 uur vanaf de vuurtoren bij Westkapelle. Voor nadere informatie: secretariaat@kvstormvogels.nl

KombiFit wandelen 40+

Iedere donderdagavond – het gehele jaar door – loopt de Kombifitwandelgroep van korfbalvereniging Stormvogels ruim vijf kwartier zijn ronde in en om Westkapelle. De een loopt mee om fit te blijven, de ander ziet het als training voor de kustmarathon en weer een ander wil lopen in groepsverband omdat het in je eentje wandelen er niet van komt. We hebben inmiddels twee wandelgroepen/. De start is iedere donderdagavond om 19.15 uur bij de Stormvogels kantine op het sportpark Prelaat aan de Prelaatweg. Vanaf eind oktober tot en met half maart vertrek van sportzaal De Bellink.

Abonneren op RSS - Westkapelle