Westkapelle

Turnen en dansen

Voor elke leeftijd hebben we zowel een dans- als een turngroep.

Welkom in de gehele maand september.

Kijk op onze website voor onze lestijden.

 

Diverse trainingen voor verschillende jeugdcategorien

Wil je eens een kijkje nemen op een training bij de Noormannen en/of zelf mee doen? Leuk, geef je op! Kijk hier onder bij welk trainingsuur je past.

JO15 (trainers Wouter Verstraate en Finy Cijsouw), 13,14 en 15 jaar, maandag 18.30-20.00 uur en donderdag 18:00-19:30 uur

JO13 ( trainer Patrick Knevel), 11-12 jaar, maandag en woensdag, 18.30-19.30 uur

JO11 ( trainer Max Patty), 9-10 jaar, maandag en woensdag, 17.00-18.00 uur

JO9 ( trainer Max Patty), 7-8 jaar, maandag en woensdag, 16.00-17.00 uur

Turnen of dansen in Westkapelle!

Op de rekstok als Epke? Of dansen als Lady Gaga?
Kom dan dansen of turnen bij Hygiëa. Je krijgt zowel jazzdans als stukjes streetdance. Kom je liever gymmen? Dan leer je springen op een grote trampoline en de airtumbling (een lang springkussen). Maar ook op de brug, ringen en balk leer je de leukste kunstjes.  Dit doe je samen met klasgenootjes in de gymzaal.
Kom je gezellig meedoen? Dat kan van maandag 8 tot en met zaterdag 20 mei!

Korfballen bij een jeugdteam van KV Stormvogels Westkapelle

Korfbalvereniging Stormvogels is een superleuke sport-vereniging in Westkapelle. Zowel jongens als meisjes kunnen lid worden, want korfbal is de enige gemengde sport van de wereld! Naast leden uit Westkapelle zijn er ook jeugdleden uit Aagtekerke, Zoutelande en Domburg lid van de vereniging. Het korfbalseizoen kent 2 competities: een veld- en een zaal- competitie. In de wintermaanden wordt er in de zaal gespeeld en getraind. In het voor- en najaar wordt er buiten gekorfbald. Ons eigen nieuwe kunstgras korfbalveld ligt aan de Domineeshofweg, Westkapelle.

Korfbaltraining voor jongens en meisjes van 12 - 15 jaar

Je mag meetrainen met de korfbaltraining van één van de jeugdteams van KV Stormvogels uit Westkapelle. Korfbal is de enige gemengde sport ter wereld en kent een aparte winter- (zaal) en voor- en najaarscompetitie (veld). KV Stormvogels is een gezellige vereniging voor de hele familie die naast de korfbal en Kombifit geregeld leuke activiteiten organiseert.

Training ministars - de vroege vogels jongens en meisjes 3 - 6 jaar

Iedere week hebben de jongste Stormvogels op zaterdagochtend hun speluurtje. Voor de motorische ontwikkeling van peuters en kleuters is het belangrijk dat zij de grote- en de kleine motoriek stimuleren en oefenen. Onder leiding van enthousiaste trainers wordt spelenderwijs deze ontwikkeling gestimuleerd. Als het winter is, is het speluurtje in de zaal en als het weer wat lekkerder wordt buiten "trainen" de kinderen op het veld bij KV Stormvogels.

Korfbaltraining jongens en meisjes 8 - 12 jaar

Je mag meetrainen met de korfbaltraining van Stormvogels D of E uit Westkapelle. Korfbal is de enige gemengde sport ter wereld en kent een apart winter- (zaal) en voor- en najaarscompetitie (veld). We zijn een gezellige vereniging voor de hele familie die naast de korfbal en kombifit geregeld leuke activiteiten organiseert.

Korfbaltraining jongens en meisjes 6 - 7 jaar

Je mag meetrainen met de korfbaltraining van Stormvogels F uit Westkapelle. Korfbal is de enige gemengde sport ter wereld en ken een aparte winter- (zaal) en voor- en najaarscompetitie (veld). We zijn een gezellige vereniging voor de hele familie die naast de korfbal geregeld leuke activiteiten organiseert.

KombiFit fietsgroep 40+

Vanaf de zomertijd, als dus de avonden weer langer worden, start de Stormvogels Kombifit- fietsploeg haar activiteiten. Op de donderdag wordt er op racefietsen een rondje Walcheren gereden. Er zijn inmiddels 2 groepen. Groep 1 rijdt met een gemiddelde snelheid van ± 32 km per uur een rondje van 60 kilometer en groep 2 rijdt met een gemiddelde snelheid van ± 28 km per uur een rondje van 50 kilometer. Vertrek om 19.00 uur vanaf de vuurtoren bij Westkapelle. Voor nadere informatie: ikdoemee@kvstormvogels.nl

KombiFit wandelen 40+

Iedere donderdagavond – het gehele jaar door – lopen er 2 Kombifitwandelgroepen van korfbalvereniging Stormvogels ruim vijf kwartier hun ronde in en om Westkapelle. De een loopt mee om fit te blijven, de ander ziet het als training voor de kustmarathon en weer een ander wil lopen in groepsverband omdat het in je eentje wandelen er niet van komt. De start is iedere donderdagavond om 19.15 uur bij de Stormvogels kantine op het sportpark Prelaat aan de Prelaatweg. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met ikdoemee@kvstormvogels.nl

Abonneren op RSS - Westkapelle