Vlissingen

Wedstrijdzwemmen

Kinderen van 8 tot 12 jaar leren bij het Fundament de basistechnieken en vaardigheden van de vier wedstrijdslagen (vlinderslag, rugcrawl, schoolslag en borstcrawl), de starts en de keerpunten.

Waterpolo

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar is er Minipolo. Net zo stoer als waterpolo, maar met een kleiner speelveld en aangepaste spelregels. De kleinsten spelen in ondiep water en met minder spelers, zodat ieder kind lekker vaak aan de bal komt. Met Minipolo kun je al vanaf 8 jaar of na Sterrenplan beginnen. De oudste minipoloërs zijn de 10 en 11 jarigen. De teams zijn gemengd en bestaan dus uit meisjes en jongens van dezelfde leeftijd.

Zwemmen voor Masters

De zwem- en polovereniging De Zeeuwse Kust heeft een grote groep masterzwemmers die op meerdere momenten in de week op eigen niveau en ambitie zwemmen. Er zijn masters die vooral zwemmen om fit te blijven, maar er zijn ook masters die op wedstrijdgebied actief (en succesvol!) zijn. Beginnende masters (leeftijd >25+) kunnen op een gezellige en sportieve manier conditie opbouwen en onder begeleiding de verschillende zwemslagen leren. In de maand september is het mogelijk om op de donderdagavond van 19:30 - 21:00 uur tweemaal gratis te komen proefzwemmen.

Kennismaking met hockey

Hockey Club Walcheren is een leuke, enthousiaste en sportieve vereniging. Wij zijn een vereniging met veel jeugd. Zowel jongens als meisjes in alles leeftijdscategorieën vanaf 4 jaar oud.

Op elke avond staan de velden op Sportpark Vrijburg in Vlissingen vol met jeugdleden die ieder op zijn of haar niveau deze prachtige sport kan beoefenen. De wedstrijden voor de jeugd worden altijd op zaterdag gespeeld.

Wil je in mei of september meedoen met enkele proeftrainingen? Kijk dan bij welke categorie je hoort en schrijf je snel in!
 

Categorie

Sterrenplan

Z&PC de Zeeuwse Kust is een wedstrijdzwem- en waterpolovereniging. Het Sterrenplan is de eerste fase binnen onze zwemvereniging en is bedoeld voor kinderen tot ongeveer 8 jaar, in bezit van minimaal Zwemdiploma A en –B.

Het doel van het Sterrenplan is de zwemvaardigheid van de kinderen te vergroten, de kinderen (eventueel) voor te bereiden op het wedstrijdzwemmen en/of de waterpolo en, ook heel belangrijk, de kinderen het plezier in het zwemmen te laten houden!

De lessen van het Sterrenplan hebben een speels, maar ook leerzaam karakter.

Meetrainen met een jeugdteam van K.V. Seolto

Meetrainen met een jeugdteam van K.V. Seolto. 

Wat leuk dat u voor K.V. Seolto kiest. Hieronder ziet u de trainingstijden voor de jeugdleden t/m 12 jaar. 

Met welke team uw kind mee traint, ligt aan het geboortejaar. 

Organisatie: 

Pupillentraining

Loop je graag, ben jij de snelste van je klas, kan je het verste gooien of wil je gewoon lekker sporten? Nou dan is Dynamica misschien wel iets voor jou!

Dynamica is een ontzettend leuke atletiekvereniging met een mooie atletiekbaan waar je kunt komen trainen. 

Je bent van harte welkom om een of meer keren mee te trainen op maandag en/of donderdagavond tussen 6 en 7 uur.

Je mag altijd 4 keer gratis meetrainen. Na deze 4 keer kun je beslissen of je lid ook wilt worden.

 

Kom je eens meedoen en proberen? 

Organisatie: 

Ballet, jazzdans, moderne dans, show/musical

Ballet, jazzdans of moderne dans - Vlissingen

 

Balletschool Isabelle Zwaan Vlissingen, Kenau Hasselaarstraat 557

is een balletschool voor kinderen, tieners en volwassenen die als hobby of vooropleiding goede en verantwoorde danslessen willen volgen, of heel veel dansplezier willen beleven.
Er zijn lessen in Klassiek ballet, Jazzdans,  Moderne dans en Show/Musical. Om het jaar geven we een grote voorstelling in de schouwburg te Middelburg.

Abonneren op RSS - Vlissingen