Veere

Ballet

Ballet voor beginners en/of gevorderden onder leiding van een gediplomeerd balletjuf Kyra Steijns. Wist je dat klassiek ballet de basis is van erg veel dansstijlen? En wist je dat professionele voetballers balletles volgen om hun (voetbal) techniek te verbeteren? Wist je dat je in september kunt komen meedoen om zelf te ontdekken hoe leuk ballet kan zijn? Tot snel!!

Peuterdans

Peuterdans is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 tot 4 jaar en niet te verwarren met peutergym! Tijdens het half uurtje dansen gaan de jongens en meisjes samen met de juf op pad in de wonderlijke wereld van muziek, denken, doen en bewegen. Hierbij gebruiken we naast onze fantasie allerlei verschillende soorten muziek en attributen om de beleving nog leuker en mooier te maken. Kom je een keertje kijken?

Jeugd Challenge

Op 21 september 2018 organiseren we een JEUGD CHALLENGE. 
Onze trainer maakt een heel leuk spelcircuit waarbij je lekker aan de gang gaat met een tennisracket. Als je dat niet hebt, mag je er één van ons lenen. Na afloop zorgen we voor een feestelijke afsluiting met iets heel lekkers.

OPEN DAG TV VEERE

Op 18 augustus 2018 begint het KNLTB toernooi TV VEERE OPEN. De wedstrijden beginnen 's-middags, maar eerst is er een OPEN DAG. We nodigen iedereen - jeugd en volwassenen - uit om kennis te maken met de tennissport en de vereniging.
De trainers zijn dan aanwezig en verzorgen leuke clinics.

Kleuterdans

Kleuters willen bewegen, dansen, springen en uitgedaagd worden. Dat kan bij onze kleuterdansles. We doen leuke bewegingsspelletjes en laten de kinderen op speelse wijze kennismaken met muziek en dans. We dansen op verschillende soorten muziek, soms ook met attributen zoals hoepels, slingers of ballonnen.

Wil je kennismaken met onze jongensteams van 15 jaar en ouder, kom dan een paar keer gratis meetrainen!

Teams: ST Serooskerke-Veere JO17-1, JO17-2, JO19-1

Wil je kennismaken met ons meidenteam onder 17 jaar, kom dan een paar keer gratis meetrainen!

Team: ST Serooskerke-Veere MO17-1

Wil je kennismaken met ons jeugdteam onder 7 jaar, kom dan een paar keer gratis meetrainen!

Trainingstijd: Woensdag  van 18.00 uur - 19.00 uur

Wil je kennismaken met ons jongensteam onder 11 jaar, kom dan een paar keer gratis meetrainen!

Trainingsdag: woensdag 18.30 u tot 19.30 uur

Streetdance groep 6, 7 & 8 (SVS Dans 2)

Dance dance dance! Bij Kyra leer je coole moves op de nieuwste muziek. Nieuwsgierig? Kom een keertje meedoen!

Pagina's

Abonneren op RSS - Veere