Koudekerke

Recreatief turnen

Wil je de basisbegrippen van het turnen leren, dan is de recreatieve turngroep van GVK echt iets voor jou! Uiteraard staat hier het plezier in turnen voorop! 

Meedoen kan elke donderdag in de maanden april en mei m.u.v. de meivakantie.

Meisjes 6-9 jaar 17:30 - 18:45 uur, Meisjes 9 jaar en ouder 18:45 - 20:00 uur

Kleutergym

Kleuters zijn nog volop in ontwikkeling en vinden het heerlijk om te klimmen, klauteren en te rollen. Kleutergym stimuleert op een veilige en leuke manier de ontwikkeling van jonge kinderen.

Meedoen kan in de maanden april en mei op woensdag van 16:30 - 17:30 uur

Wil je een keer meedoen? Geef je dan snel op!

Voetbal training voor meisjes van 11-13 jaar

V.C.K. is een voetbalvereniging voor jong en oud. V.C.K. beschikt over veel jeugd, zowel jongens als meisjes, in alle leeftijdscategorieën.

Op maandag en woensdag trainen de meisjes van VCK MO13 onder begeleiding van enthousiaste trainers. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld op sportpark de Stoofwei, Biggekerksestraat 10 in Koudekerke.

Voor meisjes van 11, 12 en 13 jaar organiseert V.C.K. een aantal trainingen. Trainers; Willem de Keuning, Alex Gesink, David Scheermeijer.

Bal- en slagvaardigheidstraining 2017

Lijkt het je leuk om een keer te komen tennissen? Dan ben je in de maanden april en/of mei van harte welkom om drie keer gratis mee te doen met de bal- en slagvaardigheidstraining. Bal- en slagvaardigheid wordt gegeven door een tennistrainer. Spelenderwijs wordt de kinderen de beginselen van tennis aangeleerd.De training vindt plaats op woensdagmiddag van 13:00 tot 14:00 uur en is voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. De eerste bal- en slagvaardigheidstraining zal starten op woensdag 5 april.

Organisatie: 

Alle leeftijden. Taekwondo (6jaar+)

Kennismaking met Taekwondo/zelfverdediging Leeftijd vanaf 6 jaar in de maand mei. Iedere woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur en zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur In de sporthal de COUBURG te KOUDEKERKE

Opkomst Scouts

Scouts
Leeftijd: 11 tot en met 14 jaar
Opkomst: zaterdagmorgen van 9.30 tot 12.00

Jeugd van 11 tot en met 14 jaar noemen we bij Scouting Scouts. Bij de Scouts beleef je spannende en uitdagende avonturen. Scouts zijn redelijk zelfstandig en leren samen werken in een groep. Scouts houden wel van een uitdaging. Zo koken zij zelfstandig op een houtvuur, lopen hikes, waarbij ze gebruik maken van verschillende route technieken en leren zij hoe ze met hout en touw bijvoorbeeld een brug of een tafel kunnen bouwen.

Opkomst Welpen

Leeftijd: 7 tot en met 11 jaar
Opkomst: zaterdagmiddag van 13.00 tot 15.00

Kinderen van 7 tot en met 11 jaar noemen we bij Scouting Welpen. Bij Scouting de Valkeniers hebben we een Welpen groep voor jongens en meisjes samen. De Welpen spelen hun spel in de jungle waar de kinderen samen met Mowgli en de dieren uit de jungle zoals Baloe de beer, Hathi de olifant en Rikki Tikki Tavi spannende avonturen beleven. Welpen spelen bijvoorbeeld spannende bos spelletjes, leren koken op een houtvuur en doen creatieve programma’s.

Opkomst Bevers

Leeftijd: 5 tot en met 7 jaar
Opkomst: zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00

Abonneren op RSS - Koudekerke