Koudekerke

Alle leeftijden. Taekwondo (6jaar+)

Kennismaking met Taekwondo/zelfverdediging Leeftijd vanaf 6 jaar in de maand mei en/of september 2018. Iedere woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur en zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur In de sporthal de COUBURG te KOUDEKERKE.

Ben je op zoek naar een uitdagende sport waardoor je mentaal en fysiek fris blijft het zelfvertouwen toeneemt?

Houd je van individuele uitdagingen, maar spreekt sporten in teamverband je ook aan?

Volleybal

Wij zijn geen wedstrijdgroep maar een groep die graag in beweging is en dat in groepsverband doen. Het sociale contact is een belangrijk aspect. In de zomervakantie, wanneer de zaal gesloten is, spelen we met de leden die niet op vakantie zijn minstens vier keer op een drietal minicampings van een aantal leden die zo’n camping hebben en het voor hun gasten leuk vinden om daar aan mee te doen. Ook spelen we soms een toernooitje waarvan de opbrengst altijd voor een of ander goed doel is.

jeugdinstuif / tossen

Het tossen is een uitstekende gelegenheid om tennisvrienden te maken en te ontmoeten, want voorop staat de gezelligheid en het plezier in tennissen. Tijdens tossen leren kinderen op een speelse manier de eerste kneepjes van het tennissen.

 

Organisatie: 

jeugd instuif / tosssen

Organisatie: 

Een keer meetrainen?

Al vind je voetbal nog zo leuk, je moet natuurlijk wel even kunnen wennen aan een echte voetbalclub. Bij onze jeugdafdeling hoef je dus niet meteen lid te worden. Kom eerst maar eens kennis maken en gratis meetrainen. Bevalt het je? Dan kun je lid worden. 

Kijk dan bij welk trainingsuur je hoort en schrijf je nu in!

Opkomst Scouts

Scouts Leeftijd: 11 tot en met 14 jaar Opkomst: zaterdagmorgen van 9.30 tot 12.00 Jeugd van 11 tot en met 14 jaar noemen we bij Scouting Scouts. Bij de Scouts beleef je spannende en uitdagende avonturen. Scouts zijn redelijk zelfstandig en leren samen werken in een groep. Scouts houden wel van een uitdaging. Zo koken zij zelfstandig op een houtvuur, lopen hikes, waarbij ze gebruik maken van verschillende route technieken en leren zij hoe ze met hout en touw bijvoorbeeld een brug of een tafel kunnen bouwen.

Opkomst Welpen

Leeftijd: 7 tot en met 11 jaar Opkomst: zaterdagmiddag van 13.00 tot 15.00 Kinderen van 7 tot en met 11 jaar noemen we bij Scouting Welpen. Bij Scouting de Valkeniers hebben we een Welpen groep voor jongens en meisjes samen. De Welpen spelen hun spel in de jungle waar de kinderen samen met Mowgli en de dieren uit de jungle zoals Baloe de beer, Hathi de olifant en Rikki Tikki Tavi spannende avonturen beleven. Welpen spelen bijvoorbeeld spannende bos spelletjes, leren koken op een houtvuur en doen creatieve programma’s.

Opkomst Bevers

Leeftijd: 5 tot en met 7 jaar Opkomst: zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 Kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting Bevers genoemd. Iedere zaterdag beleven de Bevers samen met de Beverleiding spannende avonturen in het dorp Hotsjietonia. Spelenderwijs leren kinderen bij de Bevers om samen te werken. In Hotsjietonia wonen bijvoorbeeld de uitvinder Stanley Stekker waar je allerlei proefjes kan doen, Keet Kleur de kunstenaar die gek is op kliederen en Bas Bos die alles weet over planten en dieren. Wil jij weten wie er nog meer in Hotsjietonia wonen?

Aerobics

Bij GVK wordt op een intensieve manier aerobics les gegeven. De moderne muziek maakt iedereen enthousiast en zorgt dat je door de verschillende oefeningen heen gesleept wordt. In de lessen wordt er gebruik gemaakt van verschillende attributen, zoals step, dynaband en gewichtjes. Uiteraard mogen de grondoefeningen niet ontbreken. De lessen worden op een ontspannen, gezellige, maar doelmatige manier gebracht. De lessen bestaan o.a. uit conditietraining, aangevuld met aerobicscombinaties op de grond of steps. Ook het uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld.

Kleutergym

Kleuters zijn nog volop in ontwikkeling en vinden het heerlijk om te klimmen, klauteren en te rollen. Kleutergym stimuleert op een veilige en leuke manier de ontwikkeling van jonge kinderen. Er worden spelletjes gedaan waarbij de grondvormen van bewegen centraal staan zoals; springen, zwaaien, duikelen, gooien, klimmen, balanceren en dansen. Het leuke aan een gymnastiekgroepje voor kleuters is, dat ze samen met anderen bewegen. Ze leren rekening te houden met elkaar en elkaar te helpen bij bepaalde situaties. 

Pagina's

Abonneren op RSS - Koudekerke