Koudekerke

Alle leeftijden. Taekwondo (6jaar+)

Kennismaking met Taekwondo/zelfverdediging Leeftijd vanaf 6 jaar in de maand mei en/of september 2018. Iedere woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur en zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur In de sporthal de COUBURG te KOUDEKERKE.

Ben je op zoek naar een uitdagende sport waardoor je mentaal en fysiek fris blijft het zelfvertouwen toeneemt?

Houd je van individuele uitdagingen, maar spreekt sporten in teamverband je ook aan?

jeugdinstuif / tossen

Het tossen is een uitstekende gelegenheid om tennisvrienden te maken en te ontmoeten, want voorop staat de gezelligheid en het plezier in tennissen. Tijdens tossen leren kinderen op een speelse manier de eerste kneepjes van het tennissen.

 

Organisatie: 

jeugd instuif / tosssen

Organisatie: 

Een keer meetrainen?

Al vind je voetbal nog zo leuk, je moet natuurlijk wel even kunnen wennen aan een echte voetbalclub. Bij onze jeugdafdeling hoef je dus niet meteen lid te worden. Kom eerst maar eens kennis maken en gratis meetrainen. Bevalt het je? Dan kun je lid worden. 

Kijk dan bij welk trainingsuur je hoort en schrijf je nu in!

Opkomst Scouts

Scouts Leeftijd: 11 tot en met 14 jaar Opkomst: zaterdagmorgen van 9.30 tot 12.00 Jeugd van 11 tot en met 14 jaar noemen we bij Scouting Scouts. Bij de Scouts beleef je spannende en uitdagende avonturen. Scouts zijn redelijk zelfstandig en leren samen werken in een groep. Scouts houden wel van een uitdaging. Zo koken zij zelfstandig op een houtvuur, lopen hikes, waarbij ze gebruik maken van verschillende route technieken en leren zij hoe ze met hout en touw bijvoorbeeld een brug of een tafel kunnen bouwen.

Opkomst Welpen

Leeftijd: 7 tot en met 11 jaar Opkomst: zaterdagmiddag van 13.00 tot 15.00 Kinderen van 7 tot en met 11 jaar noemen we bij Scouting Welpen. Bij Scouting de Valkeniers hebben we een Welpen groep voor jongens en meisjes samen. De Welpen spelen hun spel in de jungle waar de kinderen samen met Mowgli en de dieren uit de jungle zoals Baloe de beer, Hathi de olifant en Rikki Tikki Tavi spannende avonturen beleven. Welpen spelen bijvoorbeeld spannende bos spelletjes, leren koken op een houtvuur en doen creatieve programma’s.

Opkomst Bevers

Leeftijd: 5 tot en met 7 jaar Opkomst: zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 Kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting Bevers genoemd. Iedere zaterdag beleven de Bevers samen met de Beverleiding spannende avonturen in het dorp Hotsjietonia. Spelenderwijs leren kinderen bij de Bevers om samen te werken. In Hotsjietonia wonen bijvoorbeeld de uitvinder Stanley Stekker waar je allerlei proefjes kan doen, Keet Kleur de kunstenaar die gek is op kliederen en Bas Bos die alles weet over planten en dieren. Wil jij weten wie er nog meer in Hotsjietonia wonen?

Recreatief turnen 6-8 jaar

Wil je de basisbegrippen van het turnen leren, dan is de recreatieve turngroep van GVK echt iets voor jou! GVK heeft recreatief turnen voor verschillende leeftijden. Uiteraard staat hier het plezier in turnen voorop! In onderlinge wedstrijden kan je laten zien wat je allemaal geleerd hebt. Ook wordt er deelgenomen aan de Jeugd Turn Competitie (JTC).

De lessen voor meisjes van 6-8 jaar zijn op donderdag van 17:30 - 18:45 uur. Meedoen kan in de maanden mei en september. In de meivakantie zijn er geen lessen.

De lessen worden geven in sporthal de Coudorp.

Aerobics

Bij GVK wordt op een intensieve manier aerobics les gegeven. De moderne muziek maakt iedereen enthousiast en zorgt dat je door de verschillende oefeningen heen gesleept wordt. In de lessen wordt er gebruik gemaakt van verschillende attributen, zoals step, dynaband en gewichtjes. Uiteraard mogen de grondoefeningen niet ontbreken. De lessen worden op een ontspannen, gezellige, maar doelmatige manier gebracht. De lessen bestaan o.a. uit conditietraining, aangevuld met aerobicscombinaties op de grond of steps. Ook het uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld.

Recreatief turnen 9 jaar en ouder

Wil je de basisbegrippen van het turnen leren, dan is de recreatieve turngroep van GVK echt iets voor jou! GVK heeft recreatief turnen voor verschillende leeftijden. Uiteraard staat hier het plezier in turnen voorop! In onderlinge wedstrijden kan je laten zien wat je allemaal geleerd hebt. Ook wordt er deelgenomen aan de Jeugd Turn Competitie (JTC). De lessen voor meisjes van 9 jaar en ouder worden gegeven in de Couburg en zijn op donderdag van 18:45 - 20:00 uur.

Meedoen kan in de maanden mei en september. In de meivakantie zijn er geen lessen.

Pagina's

Abonneren op RSS - Koudekerke