Anders

3 x gratis skeeleren!

Vindt jij skeeleren ook zo leuk? Dan mag je drie woensdagavonden in mei of juni (Middelburg) of drie maandagavonden (Goes) gratis met ons mee trainen. Of je nou 5 jaar of 75 jaar bent; alle leeftijden trainen bij ons lekker mee.

:) Tafeltennissen! 3X gratis in mei :)

TTC Middelburg is de grootste tafeltennisclub van Zeeland en heeft  150 leden, zowel jong als oud(er). We hebben jeugdleden vanaf 6 jaar, zowel jongens als meisjes. Er is een trainingsaanbod voor alle leeftijden en je kunt ook wedstrijden spelen. We hebben een eigen gezellige speelzaal in Middelburg (Aanloop 4 op sportpark De Sprong). Wil je de snelste balsport ter wereld goed leren spelen… en nieuwe vrienden maken? Kom dan bij ons langs!

Schrijf  je in om 3X gratis mee te doen in mei!

Trainingsgroep

Tijdstip

Organisatie: 

Trainingstijden

Trainingsschema BV Souburg 2016-2017
Alle trainingen zijn in de van Duyvenvoorde sporthal te Oost-Souburg
Trainingstijden Basketball vereniging BV Souburg 2016-2017
 
Maandag           16:00-17:00 uur Meisjes U8-U10-U12 (2005 – 2011)
                          Trainers: Cees Rijnberg (0118-461923), Siska v/d Linden
                          17:00-18:15 uur Jongens U16-U18 (1999-2002)

Korfballen bij een gezellige dorpsclub.

KV ONDO

Korfbalvereniging ONDO is een gezellige, hechte en bloeiende vereniging die inmiddels al 60 jaar bestaat. Momenteel heeft onze vereniging een kleine 300 leden en 16 jeugdteams verspreid over 6 leeftijdscategorieën. Al deze ploegen worden getraind door minimaal twee enthousiaste trainers, van jong tot oud! De thuiswedstrijden van KV ONDO worden in de zomer gespeeld op de velden van Sportpark ‘De Brigge’ in Sint Laurens. In de winter spelen wij binnen in sporthal ‘De Sprong’ in Middelburg.

Organisatie: 

Meetrainen bij een jeugdteam van korfbalvereniging Stormvogels voor jongens en meisjes van 3 -18 jaar

Je mag meetrainen met de korfbaltraining van één van onze jeugdteams. Korfbal is de enige gemengde sport ter wereld, maar ook de enige sport die twee aparte competities kent. In het voor- en najaar trainen en spelen we op het veld aan de Prelaatweg, terwijl we in de koude, natte wintermaanden binnen trainen en spelen. De jongste leden (3-6 jaar), de vroege vogels hebben iedere week een speluurtje op zaterdagochtend. De andere jeugdteams (vanaf 6 jaar) trainen op woensdagmiddag en donderdagavond en spelen hun wedstrijden op zaterdag.

Proeftrainen voor volwassenen GOLD loopgroep dinsdagochtend bij atletiekvereniging ADSV Dynamica

Trainen voor senioren van alle leeftijden op dinsdagochtend. De groep met de afkorting GOLD die aanvankelijk stond voor Oudere Lopers Dynamica staat ook open voor jongere senioren-lopers die overdag kunnen trainen. Voor sommigen is het een aanvulling op een reguliere avondtraining. De training wordt op elk niveau gegeven, de leiding en taken zijn onderling verdeeld. Het sociale aspect, elkaar ontmoeten, speelt een belangrijke rol. Na afloop van elke training is er de mogelijkheid om met elkaar koffie te drinken en na te praten.

Inhoud training

Organisatie: 

Kombi-Fit sport 40+ in Westkapelle

De Kombifitsportgroep is een enthousiaste groep 40-plussers die op donderdagavond (veld/zaal/strand) een uurtje actief is met allerlei (bal)spelen, lichaamscoördinatie en lenigheid. De leiding is in handen van een docent bewegingsonderwijs. Ook worden er gastlessen verzorgd, bijv. badminton, pilatus, atletiek, zwemmen. De sfeer in de groep is prima en iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Info: ikdoemee@kvstormvogels.nl

Abonneren op RSS - Anders